Produkter til lavt protein shake (15)

Klar Whey Protein Isolat 90%

Klar Whey Protein Isolat 90%

Vores Clear WPI 90% er et premium valleproteinisolat designet til at levere enestående renhed og klarhed. Sourced fra højkvalitets mejerikilder, gennemgår dette produkt avancerede filtreringsprocesser for at fjerne urenheder og opnå en protein koncentration på 90%. Med sit transparente udseende er det ideelt til at formulere klare og visuelt tiltalende protein drikkevarer og kosttilskud. Andet navn: Clear Whey Protein Isolate 90% Spec./ Renhed: 90% (Andre specifikationer kan tilpasses) Udseende: Hvidt pulver Hovedfunktion: støtte muskelvækst og reparation Testmetode: HPLC
VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN
Valleproteinisolat

Valleproteinisolat

Whey proteinisolat opnås ved koncentration og rensning af whey protein koncentrat for at reducere indholdet af fedt og kulhydrater i whey. Processen kan udføres ved hjælp af membranseparation eller ionbytte. WPI betragtes som et produkt med den højeste renhed og koncentration af protein.
Protein

Protein

Protein Indhold: f.eks. 750g Mælkeprotein, valleprotein, æggeprotein, naturlige aromaer, sødemiddel sucralose Bruges inden for 3 måneder efter åbning. Opbevares lukket, tørt, lysbeskyttet og ved stuetemperatur (15 – 25° C).
Protein

Protein

Proteinudvinding fra insekter Sammen med vores samarbejdspartnere arbejder vi på et program til udvinding af proteiner fra insekter. For forbrugeren er insekter stadig et fremmed fødevarevalg. Ifølge vores prognoser vil dette dog ændre sig i de kommende år. Også de juridiske rammer bliver langsomt skabt for dette. Jo bedre. For insektprotein er et miljøvenligt proteinalternativ, der desuden dækker et bredt spektrum af aminosyrer.
Valleprotein Isolat Regelmæssig - Valleprotein Isolat Regelmæssig 1000kg

Valleprotein Isolat Regelmæssig - Valleprotein Isolat Regelmæssig 1000kg

Molkenprotein Isolat (WPI) opnås ved at fjerne tilstrækkelige ikke-proteinbestanddele fra valle, så det færdige tørre produkt indeholder ikke mindre end 90% protein på en tørstofbasis. Det produceres ved membranfiltreringsprocesser og/eller ionbytte. Surhedsgraden af Molkenprotein Isolat kan justeres ved tilsætning af sikre og egnede pH-justerende ingredienser. Vores WPI til menneskelig konsum overholder alle bestemmelser og er i overensstemmelse med Den Europæiske Union. Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
KOLLAGENPULVER

KOLLAGENPULVER

Kollagen er et strukturelt protein, der er essentielt for huden, knogler, sener, ledbånd og brusk, og som udgør 30% af kroppens proteiner. Kollagenet fra Algaldo er ideelt for sportsfolk og personer med ledproblemer eller dem, der ønsker at forebygge sygdomme som arthritis og osteoporose. Det er også gavnligt for huden takket være dets koncentration af aktive peptider og vitamin C. Fordele: - Vitamin C bidrager til den normale funktion af immunsystemet. - Hjælper med den normale dannelse af kollagen til blodkar, knogler, brusk, hud, tandkød og tænder. - Beskytter cellerne mod oxidativ skade og forbedrer optagelsen af jern. - Reducerer træthed og udmattelse.
Valleprotein

Valleprotein

Valleprotein
Valleproteinisolat (WPI)

Valleproteinisolat (WPI)

Whey protein isolat opnås ved koncentration og rensning af whey protein koncentrat for at reducere indholdet af fedt og kulhydrater i whey. Processen kan udføres ved hjælp af membranseparation eller ionbytte. WPI betragtes som et produkt med den højeste renhed og protein koncentration.
Valleprotein koncentrat 80%

Valleprotein koncentrat 80%

Mælkeproteinkoncentrat (MPC) er et koncentreret mælkepulver, der typisk indeholder 80% mælkeprotein. Det fremstilles af frisk og pasteuriseret skummetmælk gennem filtrering og spraytørring. Forholdet mellem høj proteinindhold og lav laktoseindhold gør, at dette produkt ofte anvendes i produktionen af lavkulhydratfødevarer samt proteinberigede drikkevarer. Det kan også tilsættes blandt andet til bagværk, desserter, foderprodukter, mælkeprodukter, saucer og oste.
Instant Valleprotein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Instant Valleprotein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Koncentratet af valleprotein 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) er produceret af sød valle ved hjælp af en avanceret ultrafiltreringsmetode ved lav temperatur. Derfor forbliver størstedelen af proteinerne intakte. WPC indeholder cirka 35 til 90 % mælkeproteiner. Dette pulver er ikke smagsat og kan derfor få enhver smag eller aroma. WPC 80 Instant anvendes i produktionen af is, yoghurt, drikkevarer, kødprodukter og primært i sportsernæring. Det instant koncentrat opløses nemt selv i koldt vand. WPC 80 Instant fås i pakker på 15/20/25 kg eller
Mælkeproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mælkeproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mælk Protein Koncentrat (MPC) er et højt koncentreret mælkepulver, der typisk indeholder 80% mælkeprotein. Det stammer fra frisk, pasteuriseret skummetmælk gennem en proces med filtrering, fordampning og spraytørring. MPC er kendt for sine exceptionelle skummende, teksturerende, vandbindende og koagulerende egenskaber. Det skylder sin fremragende ernæringsværdi til sin høje koncentration af protein. Det har en holdbarhed på 24 måneder og fås i 25 kg poser og Big Bags. MPC er et levedygtigt alternativ til Helmælkspulver eller Skummetmælkspulver, der tilbyder sammenlignelige protein niveauer.
Sojaproteinkoncentrat 60% – Foderkvalitet

Sojaproteinkoncentrat 60% – Foderkvalitet

Soja protein koncentrat (SPC) er et renset produkt, der er fremstillet af afskallet og affedtet sojamel, som er blevet ristet og adskilt fra kulhydrater (opløselige sukkerarter) ved hjælp af den nyeste ekstraktionsteknologi i EU.
Kartoffelprotein

Kartoffelprotein

Kartoffelproteinet bliver senere renset, dampet og skrællet. Stivelsen bliver derefter ekstraheret med vand for at danne en proteinholdig opslæmning, som behandles med syre og derefter tørres og pulveriseres. Kartoffelprotein er et fint, løst pulver, lys grå eller gulgrøn, og har en typisk tørret kartoffelduft. Råmaterialet til fremstillingen af kartoffelprotein er stivelseskartofler af polsk oprindelse.
Kellogg's

Kellogg's

Kellogg's